חזרה לעמוד הבית - עתונות עברית היסטורית

עיתונות עברית היסטורית: מידע למשתמש - הסברים טכניים לשימוש באתר

אתר זה מותאם לצפייה בדפדפנים Internet Explorer5 ומעלה ו- Netscape6 ומעלה.

לשם צפייה בקבצים הסרוקים נעשה שימוש בתוכנה ייעודית, אשר מופעלת אוטומטית עם הטענת הדף. אם אתה נתקל בקשיים בהפעלתה, אנא עיין בהסברים להלן:

הפעלת viewONE
הקבצים שמורים בפורמט TIFF ברזולוציה גבוהה. איכות זאת מאפשרת מיקוד והגדלה עד לפרטים הקטנים ביותר. דפדפנים אינם מציגים קבצים בפורמט זה ללא שימוש בתוכנה ייעודית.
באתר זה נעשה שימוש בתוכנת viewONE, מבוססת Java, לצפייה בתמונות. תוכנה זו מופעלת כאמור, אוטומטית עם העלאת הדף.

בפעם הראשונה בה ניגשים לצילומי העיתונים מקבלים אזהרת בטיחות Security Warning ויש לחתום על אישור דיגיטלי Digital Certificate המאפשר לתוכנה להשתמש במספר פונקציות במחשב האישי כמו הדפסה, פתיחת קובץ ושמירה.
עליך לאשר ע"י לחיצה על Yes. אם לא, התוכנה תחדל לפעול ולא ניתן למעשה לצפות בקבצי העיתונים.
אנו ממליצים לבחור באפשרות לזכור אישור זה ע"י סימון:
Always trust content from Daeja Image Systems Ltd

לאחר מתן אישור זה לא תשאל שנית.

תמיכה ב-
Java

הדפדפן חייב לתמוך ב-
Java על מנת לראות את צילומי העיתונים באתר.
אם אינך רואה את דפי העיתונים התקן תמיכה זו ע"י לחיצה כאן.

התקן באופן רציף לפי הדרישות המופיעות על המסך. תוכל להיעזר בדוגמא לפניך.

לאחר סיום ההתקנה יתכן ותידרש לבצע אתחול של המחשב (Restart) על מנת שהשינויים יכנסו לתוקף. זוהי פעולה חד פעמית.

To the Hebrew University Homepage